Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 48 resultaten
Toon 48 resultaten

Assemblagemedewerker vacatures

Wil jij aan de slag als assemblagemedewerker? Bij Effect Personeelsdiensten ben je aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan assemblagemedewerker vacatures in de regio’s Twente, Salland en de Achterhoek. Als assemblagemedewerker zet je producten in elkaar aan de lopende band. De werkzaamheden die je kunt uitvoeren zijn divers. Zo ben je bezig met het verzamelen, ordenen en monteren van onderdelen, maar ook met het bestuderen van werktekeningen en de nacontrole. Jij hebt twee rechterhanden en kunt nauwkeurig te werk gaan. Daarnaast ben je gedetailleerd en leergierig. Je kunt werken in de metaal-, hout- of kunststofindustrie. Genoeg keuze dus! Neem een kijkje en vind de vacature die bij jou past!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Werkzaamheden in verschillende sectoren

Het aanbod assemblagemedewerker vacatures van Effect Personeelsdiensten is in verschillende sectoren op te delen. Zo kun je via onze assemblagemedewerker vacatures aan de slag in de werktuigbouwkunde, logistiek of in metaal. Binnen elke sector ben jij als assemblagemedewerker bezig met het controleren van de materialen, de voorbereiding van de bewerking en de uiteindelijke montage van de onderdelen. Er kan dus wel gesteld worden dat je bij een sollicitatie op een van de assemblagemedewerker vacatures, solliciteert op een baan met afwisselende werkzaamheden. Uiteraard voer jij deze werkzaamheden uit in een schone en veilige werkomgeving, want veiligheid staat altijd voorop. Dit zijn slechtst enkele voordelen van onze assemblagemedewerker vacatures, hierover lees je onderstaand meer.

De voordelen van onze assemblagemedewerker vacatures

Als werkzoekend assemblagemedewerker ben je uiteraard benieuwd naar de voordelen die wij middels onze assemblagemedewerker vacatures kunnen bieden. Zoals we al aangaven kun je aan de slag met mooi afwisselend werk, in een schone en veilige werkomgeving. Daar blijft het echter niet bij. Onze assemblagemedewerker vacatures bieden namelijk onder andere nog het volgende:

  • Uitzicht op een vast contract
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door trainingen of cursussen
  • Marktconform salaris

Dit klinkt lang niet slecht toch? Ben jij nou op zoek naar assemblagemedewerker vacatures en wil je werken in Twente, Salland of in de Achterhoek? Kijk dan niet verder en neem contact met ons op!

Solliciteren op assemblagemedewerker vacatures van Effect

Via de website van Effect kun je snel en eenvoudig solliciteren op een van de assemblagemedewerker vacatures die jou het meest aanspreekt. Wanneer je solliciteert of contact met ons opneemt, reageren wij binnen 1 werkdag zodat jij zo snel mogelijk aan het werk kunt als assemblagemedewerker. Zit er niks tussen de assemblagemedewerker vacatures maar wil je wel graag zo snel mogelijk aan het werk? Neem dan eens een kijkje tussen onze technische vacatures of bouwkunde vacatures. Dit aanbod is zowel breed als divers, dus wie weet zit er wel wat voor jou tussen!