Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters

Maak job alert

Nieuwste vacatures in je mail

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dan kan! Selecteer hierboven jouw wensen, dan sturen wij jou wekelijks een mail met nieuwe vacatures!
Toon 1 resultaten
Toon 1 resultaten

Administratieve vacatures

Heb jij een passie voor financiën en administratie? En ga jij voor resultaat? Dan hebben wij de administratieve vacatures voor jou! Jij wordt enthousiast van cijfers en laat dit maar al te graag zien. Je gaat geen uitdaging uit de weg en kunt nauwkeurig te werk gaan. Als administratief medewerker ben jij klantgericht, zelfstandig, weet je van aanpakken en ben je communicatief sterk. Wij hebben verschillende administratieve en klantenservice vacatures, er zit vast een geschikte tussen voor jou!

De taken die je kunt gaan uitvoeren zijn erg verschillend binnen de administratie. Zo kun je bezig zijn met het opstellen van rapporten, teksten controleren, facturen opmaken en versturen en de uitgaven en ontvangsten verwerken. Bekijk de verschillende vacatures en kom erachter wat past bij jou!

Welke banen zijn er binnen de administratie?

Wij hebben verschillende administratieve vacatures online staan. Je kunt aan het werk gaan als financieel administratief medewerker, als medewerker salarisadministratie, maar ook als assistent controller. Een erg variërend vakgebied dus!

Welke competenties heb je nodig in de administratie?

De administratie en klantenservice is een groot vakgebied. Maar er zijn een aantal competenties die belangrijk zijn. Zo moet je nauwkeurig te werk kunnen gaan, klantgericht zijn en informatie kunnen analyseren.

Waar werk je in de administratie?

Je kunt bij veel verschillende bedrijven aan het werk. Wij bieden vacatures aan in de bouw, groen, techniek en infra. Veel verschillende opties dus! Je werkt op kantoor en bent samen met je collega’s bezig met de werkzaamheden.

Waarom werken in de administratie?

Het werken in de administratie en klantenservice is elke dag anders. Je hebt diverse werkzaamheden die elke dag kunnen verschillen. Zo ben je de ene dag bezig met het beantwoorden van telefoontjes en verwerk je de post, en ben je de andere dag bezig met het bijhouden van dossiers en het controleren van formulieren. Je bent duidelijk met uiteenlopende taken bezig en bent een onmisbare schakel. Iets wat dit beroep zo uitdagend maakt!