Dankzij de getroffen maatregelen is het weer mogelijk om bij ons op de vestiging te komen voor een (intake)gesprek, mits de maatregelen door iedereen in acht worden genomen. Zolang we ons aan onderstaande houden, krijgen we de corona onder controle!

Basisregels

  1. Zorg dat wanneer je langs komt voor een intakegesprek je maximaal 10 minuten van te voren aanwezig bent, niet eerder.
  2. Voor binnenkomst dien je je handen te desinfecteren. Hiervoor hebben wij een tafel ingericht met desinfectiemiddelen en papieren zakdoekjes. Deponeer de zakdoekjes in de prullenbak.
  3. Bij de balie ligt een formulier. Hierop dien je jouw gegevens achter te laten en aan te geven of je gezondheidsklachten hebt (gehad), zodat wij hierop kunnen terugvallen.
  4. We houden ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand. Hier hebben we onze ruimtes ook op ingericht. Handen schudden slaan we dus even over.
  5. Dien je te wachten op degene waarmee je een gesprek hebt? Neem dan plaats in de wachtruimte, maar laat 1 stoel ertussen vrij.
  6. Koffie of thee? Je mag gebruik maken van het koffiezetapparaat, voordat je hier gebruik van maakt ook graag je handen desinfecteren.

Wij zijn heel blij je weer te mogen verwelkomen!